Kedves barátaink!

Következzen a "A világ legőrültebb szállodái" következő része!

Zsiráf Hotel.

A Langatában, Kenyában található Giraffe Manor szálloda lakói mindig számíthatnak egy vaskos, meleg zsiráfnyelvre a tarkójukon, miközben a reggelijüket fogyasztják. Az ablakok úgy vannak kialakítva, hogy a magas afrikai emlősök bármikor bekukkanthassanak a vendégekhez. Nemrégiben Mick Jaggert is köszöntötték egy nyalással.

Csőlakók.

Jó pénzért lehetsz csöves Ausztria Ottensheim városában, azon belül is a Das Park Hotelben. Nem mondahatni, hogy tágas a szoba, de egy ágy, hálózsák és lámpa jut mindenkinek.

Lögybölődve.

Beszédes név: a francia Capsule Hotelben a vendégeket olyan mentőkapszulákban helyezik el, amelyek a '70-es években még olajfúró tornyok oldalán lógtak, hogy vészhelyzet esetén bevethessék őket.

Darumániásoknak.

Mindössze két fő számára jut hely a Harbour Harlingen hotelben, vagyis egy daruban Amszterdam kikötőjében, ahol a vezetőülésből a vendégek kedvükre forgathatják az óriást.

Forrás: blikk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelborsodchem.blog.hu/api/trackback/id/tr343473201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása