Kedves barátaink!

Folytatom a Blikk online változatán megjelent "A világ legőrültebb szállodái" című cikket.

A borbarátok mellett azoknak is ajánlja szolgáltatásait a bonyolult nevű holland Hotel de Vrouwe Van Stavoren, akik szeretnének egész különleges körülmények között eltölteni egy-egy éjszakát.

A szobák és lakosztályok nagy része hagyományos, van azonban néhány hordószoba. Ez nem holmi öncélú design: a hordókban egykor tényleg bort tároltak, nem kevesebb, mint 14500 litert/darab. Matekban erős olvasóink ebből kiszámíthatják a szobák nagyságát is, mi erre azonban nem vállalkozunk.

Maguk a szobák különlegesek ugyan, ám nem túl tágasak. Két szűk ágy és egy aprócska asztal, valamint néhány szék fér el bennük, plusz egy mikroszkopikus fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. Meg talán egy üveg bor. Az stílusos lenne.

Forrás: blikk.hu

Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://hotelborsodchem.blog.hu/api/trackback/id/tr643418875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása